Allium roseum

Allium roseum

Quan, tot passejant pel camp, i una flor amb crida l’atenció, m’atraco a observar-la de prop. Captivat per la seva impactant bellesa, gaudeixo de tot el que m’agrada d’ella: de les seves formes, dels seus colors, del seu perfum…és llavors quan intento captar aquest moment en un sol “clic” i d’aquesta manera, poder compartir amb tots vosaltres aquest instant.

També coneguda com a All de Bruixa, aquesta que us mostro desprèn un característic olor a alls, essent els seus bulbs i altres pars de la planta comestibles. Els seus tons vermellosos i blancs són una delícia pels nostres ulls.

“La vie en Rose”
Allium roseum. Cat:Allassa vermella. Es:Ajo rosado. En:Rosy Garlic

Filled Under : Flors

Deixa una resposta

La teva adreça de correu no serà publicada Required fields are marked *

Pots fer servir aquestes etiquetes i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*