Senecio rodriguezii

Senecio rodriguezii

Avui és el primer dia que publico una entrada en el bloc de la meva nova web, que encara inacabada, ja puc començar a donar-la a conèixer. L’intenció és que sigui una web molt activa i que no pari mai de renovar-se.

 

 

La Margalideta de la mar, o camamil·la de la mar, és una petita planta endèmica de Mallorca i Menorca, que podem trobar vora de la mar en terrens secs, pedregosos i arenosos. Comença a florir a finals de l’hivern i és molt fàcil d’identificar pel color morat dels seus capítols i pel vermellós color de l’envers de les seves fulles.

 

 

 

Filled Under : Flors

Deixa una resposta

La teva adreça de correu no serà publicada Required fields are marked *

Pots fer servir aquestes etiquetes i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*